AbbeyCollege
- ευχάριστη εκπαίδευση από το 1969 -
αναγνωρισμένο από το
, μέλως των
AbbeyCollege


Useful Links

www.theabbeycollege.co.uk
www.networkfoundation.gr


TOEFL - GMAT - GRE - IELTS
Bachelor στη Μ. Βρετανία
ProGrafix - School of Design & New Media
Μαθήματα ECDL
Diagnostic Test in English
 
AbbeyCollege
Πληροφορίες: Τηλ. Αθήνα (210) 77 90 570, Θεσσαλονίκη (2310) 226 531
Untitled Document
Eκπαιδευτικά ταξίδια που συνδυάζουν βελτίωση της Αγγλικής Γλώσσας,
αναψυχή, αθλητισμό, ενδιαφέρουσες εκδρομές, καλή παρέα και
διαμονή σ'ένα από τα 3 καλύτερα παραδοσιακά Αγγλικά Κολλέγια.
Όλοι εμείς στο Abbey College είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που οι σπουδαστές
έχουν κάνει το Κολλέγιό μας τον αγαπημένο τους τόπο συνάντησης & ευχάριστης εκπαίδευσης.Σε Ποιούς Απευθύνεται

 
Ενήλικες (Ετών 18+)

Το ειδικό πρόγραμμα για ενήλικες έχει το προτέρημα να συνδιάζει τη χρήση των εγκαταστάσεων και τις εκδρομές με τα μαθήματα σε μικρές τάξεις, οι οποίες σημειωτέον είναι κατάλληλες για την ενίσχυση οποιουδήποτε στόχου (επαγγελματικού ή μη).

Οι ενήλικες μπορούν είτε να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που έχουν διοργανωθεί αποκλειστικά γι΄ αυτούς από το συντονιστή των δραστηριοτήτων για ενήλικες ή ακόμα και να συμμετάσχουν σε κάποιες δραστηριότητες των μικρότερων σπουδαστών. Όσοι επιθυμούν να κρατούν επαφή με την οικογένεια τους ή το γραφείο τους μπορούν φυσικά να χρησιμοποιήσουν το Internet e-mail, το φαξ ή το τηλέφωνο. Σε σχέση με τη διαμονή, το Abbey εγγυάται μονόκλινο δωμάτιο σ΄ όσους είναι πάνω απο 21.


Έφηβοι (13-17 Ετών)

Τα Θερινά και τα Πασχαλινά τμήματα για Εφήβους, οι οποίοι αποτελούν και την πλειοψηφία των σπουδαστών μας, τους δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη γνώση αλλά και τη χρήση των Αγγλικών τους (χρησιμοποιόντας τα συνέχεια) και να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής στη Βρετανία, συμμετέχοντας σε κοινωνικές δραστηριότητες, αλλά και διασκεδάζοντας μαζί με καινούργιους φίλους από κάθε γωνιά της γής. Οι Έφηβοι συνήθως στεγάζονται μέσα στο χώρο του Κολλεγίου, σε κοινά δωμάτια για να έχουν παρέα. Το προσωπικό μας φροντίζει και επιβλέπει τους μαθητές μας συνεχώς.

Η ποικιλία των χωρών προέλευσης, οι διαφορετικές γλώσσες και τα πολλά ενδιαφέροντα των νεαρών μαθητών μας στα τμήματα για Εφήβους, κάνουν το Κολλέγιο μας ασύγκριτο με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα Αγγλικών στην Αγγλία. Σ΄αυτό συντελεί σημαντικά η ζεστή ατμόσφαιρα και το πνεύμα φιλίας και ομαδικότητας που επικρατεί παντού στο Abbey College. Πολλοί από τους μαθητές μας δημιουργούν δυνατές και μακροχρόνιες φιλίες με τους συμμαθητές τους απ΄ όλο τον κόσμο και εξακολουθούν να έρχονται και τα επόμενα χρόνια για να συνεχίσουν τη διασκεδαστική εκπαιδευτική εμπειρία που αποκτούν κοντά μας.

Παιδιά (8-12 Ετών)

Για τους μικρότερους μαθητές μας, ηλικίας 8 έως 12 ετών, προσφέρουμε μια θαυμάσια ευκαιρία για να μάθουν Αγγλικά μέσα σε ένα πλήρως οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον. Οι καθηγητές, οι υπεύθυνοι δραστηριοτήτων, και το προσωπικό μέριμνας και υποστήριξης επιλέγονται με βάση την εμπειρία τους με μαθητές μικρότερης ηλικίας.

Το Παιδικό Πρόγραμμα βοηθά τους μικρούς μαθητές να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους, και να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, να κάνουν φίλους και να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Αγγλίας, σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον. Η επίβλεψη των παιδικών ομάδων είναι συνεχής και επιτυγχάνεται με την παράλληλη συνεισφορά όλων των συνεργατών του Abbey.